Wie zijn wij

Wie zijn wij? Wij zijn de Schoonmaak Oplossing

Wij maken schoonmaken weer leuk

Hoi! Ik ben Edward Bottinga, jouw aanspreekpunt en eigenaar van De Schoonmaak Oplossing. Voordat ik startte met de Schoonmaak Oplossing zat ik al jaren in de schoonmaakbranche, van een schoonmaakbedrijf met 60 man personeel tot de ontwikkeling van eigen schoonmaakproducten.

De Schoonmaak Oplossing

Vanuit al deze jaren kennis en ervaring heb ik De Schoonmaak Oplossing opgericht. De Schoonmaak Oplossing helpt jou met makkelijker, sneller en efficiënter reinigen. Met onze hoogwaardige schoonmaakmiddelen Cleeny en met tools voor specialistische reiniging, zoals straalketels en luchtgumketels waarmee je oppervlakken zonder moeite terugbrengt naar een schone basis. Onze schoonmaakoplossingen besparen jou tijd, frustratie en geld.

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw .

Wat heb je nodig om te beginnen?

Straalmiddel

Er zijn verschillende soorten straalmiddel. Zacht straalmiddel, zoals soda of kalk, gebruik je om vervuiling te verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen. Hard straalmiddelen, zoals grit ofgranet, zet je in om de ondergrond op te ruwen om bijvoorbeeld de nieuwe coating beter te laten hechten. De keuze van het ideale straalmiddel levert een bijdrage aan jouw succes. Laat je adviseren welk straalmiddel het beste bij de klus past.

Straalmiddel voor de ABE PRO

Koeler

Het is belangrijk om droge straallucht te hebben. Je kunt zelf een compressor kopen met een ingebouwde nakoeler en vocht afscheider. Ga je een compressor huren, dan kun je het beste zelf een losse nakoeler aanschaffen. In de meeste huurcompressoren zit geen nakoeler. Het voordeel van je eigen nakoeler is dat je overal in Nederland een compressor kunt huren, ook zonder nakoeler. Wil je advies over een nakoeler? Neem dan contact met mij op.

Koeler voor de ABE PRO

Compressor

Je hebt een compressor nodig om de ketel te laten werken.
Wij bieden de mogelijkheid om een compressor van het merk
Kaeser te kopen of te leasen.

We hebben vaak ook wel een aantal gebruikte compressoren staan van verschillende merken, hier geven wij 3 maanden garantie op. Laat je adviseren welke compressor het beste bij jou en je werkzaamheden past.

 

Compressor voor de ABE PRO

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Veiligheid boven alles. Ga je aan de slag met stralen en luchtgummen, denk dan ook aan jezelf. Bescherm je zelf met minimaal een ffp2 stofmasker, een veiligheidsbril, gehoorbescherming en handschoenen.

Ga je professioneler aan de slag? Ga dan voor een lucht- of straalhelm, slangen en een ademluchtfilter.

Persoonlijke bescherming bij de ABE PRO

Welke ketel heb ik nodig?

ABE PRO – ketel 25 liter

Tank inhoud : 25 liter
Leidingen : ½ “
Ø ketel : 270 mm
Ø totaal : 650 mm
Totale hoogte : 880 mm
Gewicht : 35 kg
(ongeveer)
Straal druk: traploos instelbaar
van 0 tot 8 bar

ABE PRO – ketel 45 liter

Tank inhoud : 45 liter
Leidingen : 1 “
Ø ketel : 270 mm
Ø totaal : 900 mm
Totale hoogte : 1220 mm
Gewicht : 50 kg
(ongeveer)
Straal druk: traploos instelbaar
van 0 tot 10 bar

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor elke schoonmaak uitdaging wel een oplossing!

  We willen even zeker weten dat je geen robot bent:

  Antifouling verwijderen met een straalketel

  Antifouling verwijderen doe je snel en effectief met onze ABE PRO straalketel

  Verf en roest van metaal verwijderen met een soft straalketel

  Verf en roest van metaal verwijderen met behulp van een straalketel

  Graffiti verwijderen met een straalketel

  Graffiti verwijderen doe je snel en effectief met onze ABE Pro luchtgomketel en straalketel en een milieuvriendelijk straalmiddel.