Straalketel Leasen

Straalketel Leasen

Je kan bij ons de ABO PRO straalketel leasen, financial lease is een leasevorm waarbij je als bedrijf de apparatuur op de balans mag activeren en afschrijven. Dit heeft als voordeel dat je dezelfde rechten hebt als in de situatie waarin je koper bent. Daarnaast heb je zekerheid, omdat de rente en aflossing een vast bedrag is gedurende de gehele looptijd.

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarmee je de ABE PRO Straalketel aan kunt schaffen voor je onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar je bent als koper wél direct de economische eigenaar van de ABE PRO Straalketel. Dit betekent dat je de ABE PRO Straalketel niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. investeringen die bijvoorbeeld groei van jouw onderneming realiseren.

Wat betekent Financial Lease?

Middels Financial Lease koop je als ondernemer als het ware ABE PRO Straalketel op afbetaling. Deze vorm van leasen is te vergelijken met het kopen van een huis: je sluit een hypotheek af en bent direct eigenaar van de woning. Het huis blijft onderpand van de bank.
Dit geldt ook het aanschaffen van ABE PRO Straalketel middels Financial Lease. Je bent zelf economisch eigenaar en lost de lease binnen de vooraf besloten termijn af bij de bank. Zodra de leasetermijn is afgelopen, ben jij volledig eigenaar en hoef je de ABE PRO Straalketel niet meer in te leveren.
Dit betekent dat het maandelijkse bedrag dat je betaalt, een investering is in jouw eigen ABE PRO Straalketel.

De voordelen van Financial Lease

Voor ondernemers kent Financial Lease kent vele voordelen. Zo wordt het aanschaffen van ABE PRO Straalketel met behulp van Financial Lease door de fiscus gezien als een investering in de onderneming. Hierdoor profiteer jij direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

De voordelen op een rijtje:
o Enige leasevorm waarbij je profiteert van fiscale voordelen
o Behoud van vermogen binnen de onderneming
o Bepaal zelf de looptijd van het contract en hoogte van de maandtermijn
o Boetevrij aflossen zonder her calculaties
o Aan het einde van het contract is de ABE PRO Straalketel  eigendom van de ondernemer
o Mogelijk voor starters en zzp’ers

Wat heb je nodig om te beginnen?

Straalmiddel

Er zijn verschillende soorten straalmiddel. Zacht straalmiddel, zoals soda of kalk, gebruik je om vervuiling te verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen. Hard straalmiddelen, zoals grit ofgranet, zet je in om de ondergrond op te ruwen om bijvoorbeeld de nieuwe coating beter te laten hechten. De keuze van het ideale straalmiddel levert een bijdrage aan jouw succes. Laat je adviseren welk straalmiddel het beste bij de klus past.

Straalmiddel voor de ABE PRO

Koeler

Het is belangrijk om droge straallucht te hebben. Je kunt zelf een compressor kopen met een ingebouwde nakoeler en vocht afscheider. Ga je een compressor huren, dan kun je het beste zelf een losse nakoeler aanschaffen. In de meeste huurcompressoren zit geen nakoeler. Het voordeel van je eigen nakoeler is dat je overal in Nederland een compressor kunt huren, ook zonder nakoeler. Wil je advies over een nakoeler? Neem dan contact met mij op.

Koeler voor de ABE PRO

Compressor

Je hebt een compressor nodig om de ketel te laten werken.
Wij bieden de mogelijkheid om een compressor van het merk
Kaeser te kopen of te leasen.

We hebben vaak ook wel een aantal gebruikte compressoren staan van verschillende merken, hier geven wij 3 maanden garantie op. Laat je adviseren welke compressor het beste bij jou en je werkzaamheden past.

 

Compressor voor de ABE PRO

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Veiligheid boven alles. Ga je aan de slag met stralen en luchtgummen, denk dan ook aan jezelf. Bescherm je zelf met minimaal een ffp2 stofmasker, een veiligheidsbril, gehoorbescherming en handschoenen.

Ga je professioneler aan de slag? Ga dan voor een lucht- of straalhelm, slangen en een ademluchtfilter.

Persoonlijke bescherming bij de ABE PRO

Welke ketel heb ik nodig?

ABE PRO – ketel 25 liter

Tank inhoud : 25 liter
Leidingen : ½ “
Ø ketel : 270 mm
Ø totaal : 650 mm
Totale hoogte : 880 mm
Gewicht : 35 kg
(ongeveer)
Straal druk: traploos instelbaar
van 0 tot 8 bar

ABE PRO – ketel 45 liter

Tank inhoud : 45 liter
Leidingen : 1 “
Ø ketel : 270 mm
Ø totaal : 900 mm
Totale hoogte : 1220 mm
Gewicht : 50 kg
(ongeveer)
Straal druk: traploos instelbaar
van 0 tot 10 bar

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor elke schoonmaak uitdaging wel een oplossing!

  We willen even zeker weten dat je geen robot bent:

  Antifouling verwijderen met een straalketel

  Antifouling verwijderen doe je snel en effectief met onze ABE PRO straalketel

  Verf en roest van metaal verwijderen met een soft straalketel

  Verf en roest van metaal verwijderen met behulp van een straalketel

  Graffiti verwijderen met een straalketel

  Graffiti verwijderen doe je snel en effectief met onze ABE Pro luchtgomketel en straalketel en een milieuvriendelijk straalmiddel.